WEBINAR

Experience the power of Trimble Quadri

Donderdag 25 juni | 10u > 11u

Trimble Quadri.png

Digitalisering van uw

infrastructuurprojecten

Trimble Quadri: Hét Common Data Environment Platform voor naadloze samenwerking en databeheer.

 

Eén enkele bron van waarheid voor uw gegevens. Transformeer de manier waarop de industrie werkt met het met Trimble verbonden ecosysteem voor infrastructuur.

 

Met Quadri kunt u de data van een infraproject tijdens de gehele levenscyclus beheren, inzien en eenvoudig veilig delenHierdoor kunnen alle belanghebbenden naadloos met elkaar samenwerken en hun werkprocessen stroomlijnen.


Trimble Quadri voor Civiele ingenieurs

Meer samenwerking. Minder complicaties. Betere resultaten. Projecten stroomlijnen.

 

Met Quadri kunnen ingenieurs ervoor kiezen om in verschillende software te ontwerpen en toch een coherent en bouwbaar model te kunnen leveren aan de eigenaar en aannemer.

Via Quadri optimaliseren civil engineers het ontwerpproces en werken ze gemakkelijk samen tussen verschillende belanghebbenden (zowel eigenaars als aannemers), wat resulteert in een bouwklaar ontwerp, gebouwd met vertrouwen.

Trimble Quadri voor Aannemers

Directe toegang tot data. Ontwerpfouten minimaliseren. Interactie met ontwerpgegevens.

Trimble biedt elke aannemer het vertrouwen om de klus te klaren - op tijd en binnen het budget - met een centrale, betrouwbare gegevensbron, altijd up-to-date, altijd online.

Trimble Quadri voor Projecteigenaars

Zichtbaarheid en transparantie. Controle over tijd en budget. Optimaal gegevensbeheer.

Voor eigenaars die op zoek zijn naar een Common Data Environment en die geloven dat een Digital Twin een waarde heeft gedurende de levenscyclus. Quadri biedt u meer efficiëntie, transparantie en traceerbaarheid voor alle fasen.

 

engineers_in_office.jpg

Ter gelegenheid van de allernieuwste versie van Trimble Quadri organiseert Arkance Systems, als exclusieve distributeur van Trimble-softwareoplossingen, op donderdag 25 juni om 10u een webinar omtrent de thematiek van digitalisering van infrastructuurprojecten. Onze expert Gert Rombaut staat u graag te woord.

Schrijf u via onderstaand formulier in om deel te nemen aan deze verhelderende sessie van een uurtje.

Arkance_Syst_RVB_300dpi.png
ConnectedConstruction_Hero_3200x1800.jpg